In de client portal van facily LAW kun je alle incassodossiers zien die wij voor jou in behandeling hebben en kun je zelf ook stukken uploaden.

Je eigen dossier

Per dossier kun je inzage verkrijgen in alle correspondentie en stukken die zich in het incassodossier bevinden.
Tevens kun je via de client portal zelf alle relevante documenten in je incassodossier uploaden, zodat verzending via de e-mail achterwege kan blijven. Doordat het hier een beveiligde verbinding betreft, kunnen er geen ongenode personen meekijken in de correspondentie. Hiermee voldoen wij aan de AVG-richtlijnen.

Documenten uploaden in nieuwe dossiers die wij voor jou gaan behandelen, kan pas nadat wij voor jou een account hebben aangemaakt in de client portal. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op.

Incasso-opdrachten

Nieuwe incasso-opdrachten kunnen via de client portal aan ons toegezonden worden, door daar alle gegevens in te voeren, bestanden te uploaden en aan ons te verzenden. Zodra wij deze gegevens hebben ontvangen, maken wij een incasso-dossier aan. Na een korte beoordeling van de toegezonden stukken, bekijken wij de haalbaarheid en treden wij met jou in contact.

Link naar client portal

Klik hier om naar de client portal te gaan.