Gisterochtend was te lezen in het FD dat familiebedrijven binnen de hotelbranche zich aansluiten bij grotere ketens, omdat daarin samenwerking vele voordelen biedt voor beide partijen. Hierbij wordt onder andere genoemd de slagkracht van marketing en inkoopvoordelen.

Ook onder juristen speelt dit. Loop jij als jurist ook aan tegen het feit dat je alleen bent en niet binnen een team werkt? Dat je als jurist je klanten moet doorverwijzen naar een advocaat, in voorkomende gevallen? Je mist teamoverleg en een professionele back-office?

facily LAW, hét franchiseconcept voor juristen

facily LAW heeft op vragen van juristen om samen te werken, een franchiseconcept (soft franchise) ontwikkeld, waarbij de jurist eigen ondernemer is en blijft en ondersteund wordt vanuit een professionele backoffice (gebruik maken van een centraal secretariaat en CRM-pakket). Tevens hoeft de jurist klanten niet meer door te verwijzen naar een derde, indien een verplichte advocaatvertegenwoordiging noodzakelijk blijkt. Een advocaat maakt namelijk ook deel uit van het franchiseconcept.

Voordelen van het franchiseconcept voor juristen

Door de grotere slagkracht van het collectief van de franchisenemers met marketing & PR, is het mogelijk een grotere doelgroep aan te spreken. Je staat er immers niet alleen voor!

Lees hier verder voor meer informatie over dit franchiseconcept voor juristen en zie ook de eerste ervaringen van 1 van de franchisenemers.

Interesse in dit franchiseconcept voor juristen?

Ben jij als jurist geïnteresseerd in jouw mogelijkheden binnen het franchiseconcept voor juristen van facily LAW? Neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar Roy Odekerken. Hij legt de formule graag vrijblijvend aan je uit en laat je de voordelen hiervan zien.