Een jurist die je niet kent?

Ben jij in een juridische kwestie met iemand anders beland? Dan komt een hoop op je af. Opeens kom je tegenover iemand te staan en je weet niet wat je te wachten staat. Je belt met je rechtsbijstandsverzekeraar voor juridische hulp en krijgt een jurist toegewezen die jouw zaak gaat behandelen. Een jurist die je niet kent. Op zich niks mis mee, maar weet je dat je op zo’n moment ook kunt kiezen voor een jurist die niet bij jouw rechtsbijstandsverzekeraar werkt zonder dat het jou iets extra’s hoeft te kosten? Hoe fijn is het als jouw zaak wordt behartigd door iemand die je kent of over wie je positieve verhalen hebt gehoord van bekenden.

Uitspraak KiFiD

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) heeft op 31 maart 2021 een belangrijke uitspraak gedaan. KiFiD heeft daarbij beslist dat een verzekerde ook in de fase dat de zaak nog niet voor de rechter is gekomen een andere rechtshulpverlener dan die van de rechtsbijstandverzekeraar mag inschakelen op kosten van de rechtsbijstandverzekering.

Wij regelen alles

Schakel facily LAW in als rechtshulpverlener op kosten van jouw rechtsbijstandsverzekering. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring, zijn altijd bereikbaar en helpen jou snel. Als ervaren juristen staan wij jou graag bij in je juridische kwestie. Wij regelen alles met je verzekeraar, dus daar heb jij geen omkijken naar.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je gelijk verder.