Het verheugt facily LAW juristen en mediators wederom een uitbreiding van haar franchiseorganisatie te mogen aankondigen! Per 10 november 2020 zal Timo van Steenis zich bij het juristenteam voegen.

Timo is een gedreven jurist, analytisch, resultaatgericht en communicatief sterk. Hij houdt van het oplossen van complexe juridische problemen bijt zich graag vast in moeilijke zaken. Het leveren van goed werk staat bij hem hoog in het vaandel. Dit doet hij door een zorgvuldige analyse en stevige aanpak.

Na jarenlang in het arbeidsrecht te hebben gewerkt, heeft Timo zijn kennis en ervaring uitgebreid met meerdere rechtsgebieden. Hierdoor is hij breed inzetbaar in de rechtsgebieden omgevingsrecht, arbeidsrecht, burenrecht en erfrecht. Naast het voeren van procedures in arbeidsrechtelijke geschillen, procedeert Timo ook graag in omgevingsrechtzaken over bijvoorbeeld bouwplannen, wijziging van bestemmingsplannen, Drank- en horecawet, planschade en handhaving. Ook voor geschillen tussen buren en geschillen tussen erfgenamen kun je bij Timo terecht. In dit soort zaken, waar veel emoties een rol spelen, treedt hij ook graag op als gemachtigde om het geschil tot een goed einde te brengen.

Kenmerkend voor Timo is dat hij erg betrokken is bij zowel de zaak als de klant. Met veel enthousiasme zet hij zich dan ook volledig in voor een goed resultaat en een tevreden klant. Timo staat zowel particulieren als ondernemers in en buiten rechte bij.

facily LAW heet Timo van harte welkom bij haar team!

Wil je contact opnemen met Timo? Mail dan naar info@facilylawincasso.com of bel naar 085 – 2 10 11 12.

vlnr foto: Roy Odekerken (jurist), Timo van Steenis (jurist), Jan Spanjaard (advocaat)