Per 10 november 2020 trad Timo van Steenis toe als franchisenemer bij facily LAW juristen en mediators. Dat is al weer een half jaar geleden! Wat gaat de tijd snel. We hebben Timo gevraagd naar hoe hij dit eerste halfjaar ervaren heeft:

Ik zie mijzelf nog op de foto met Roy Odekerken en Jan Spanjaard in de vergaderruimte. Die foto verscheen gelijk op Facebook en LinkedIn van facily LAW.
Goede vooruitzichten bij facily LAW: een leuk team, mooi kantoor, goed dossiersysteem. Goed voor elkaar daar. De maandag werd voor mij een vaste kantoordag en de rest van de week werkte ik meestal vanuit huis. En toen moest er nog werk binnen komen…

Mijn eerste ontslagzaak kwam direct al binnen. Een werkneemster dreigde na ruim 20 jaar dienstverband ontslagen te worden omdat het door de corona crisis slecht ging met het bedrijf. Met een goed verweer wonnen we de procedure en kon de werkneemster in dienst blijven.
(lees HIER terug waar de procedure over ging).

Timo vervolgt: “Her en der kreeg ik langzaamaan via bekenden meerdere zaken binnen. En niet onbelangrijk: via collega franchisenemers kreeg ik uit hun netwerk zaken doorgespeeld. Dat is het voordeel van het werken in een team ten opzichte van het werken als eenpitter.

Inmiddels heb ik al leuk wat werk. Naast een parttime interimopdracht bij de Kansspelautoriteit op het gebied van het bestuursrecht, help ik momenteel bedrijven en particulieren in bestuursrechtzaken, een huurrechtzaak en erfrechtzaak. Het loopt dus goed!
Een gezellig team collega-juristen en secretariaat en mooi en zinvol juridisch werk. Een fijn eerste halfjaar, al zeg ik zelf. Op naar meer!

Ook franchisenemer worden?

Ben jij geïnteresseerd in jouw mogelijkheden binnen het franchiseconcept voor juridisch specialisten van facily LAW? Neem dan eens een kijkje op onze websites:

facily LAW juristen en mediators
facily LAW advocatuur

Natuurlijk kun je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Voor facily LAW juristen en mediators vraag je naar Roy Odekerken (jurist en mediator).
Voor facily LAW advocatuur vraag je naar Jan Spanjaard (advocaat).

Zij leggen de formule graag – geheel vrijblijvend – aan je uit en laten je de voordelen hiervan zien.